Nyala 4S

Høj kvalitet i ekstra høj hastighed

 Nyala 4S er en speedudgave af Nyala 4 og den aboslut hurtigste storformatprinter i vores sortiment. Nyala 4S kan printe op til 370 m2/t og printer gerne i mange timer uden stop. Nyala 4S er en flatbed printer, der ligesom de andre modeller fra swissQprint er udstyret med en masse ekstraordinære funktioner.

8-9

Farvekanaler

3.2x2

m

Printbredde

370

m2/t

Maks. produktivitet

16-18

Printhoveder

CMYK

+ 1 ekstra farve

1080

dpi

Maks. opløsning

Accepter marketing-cookies for at se videoen.

Konfigurer Nyala 4S efter dine behov

Når du investerer i en Nyala 4S, er du sikret en printer, som kan dække stort set alle tænkelige printbehov. Printeren kan først og fremmest bruges både som flatbed eller med rulle til rulle funktion. Dette gør det muligt at printe på plader såvel som brede ruller. Vælger man rulle til rulle, kan Nyala 4S desuden printe med dual roll option, hvilket gør det muligt at printe på to mindre ruller sideløbende.

Skal effektiviteten være helt i top, har operatøren også mulighed for at betjene Nyala 4S med tandem funktion, hvilket betyder at man kan loade printmedier fra begge sider af printeren.

Vil du vide mere?

kontakt NIZE equipment

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt Nyala 4S er det rigtige valg for  din virksomhed? Så kontakt NIZE equipment i dag. Vi har mange års erfaring med storformatprintere fra swissQprint og vil med glæde hjælpe og rådgive dig gennem hele processen. 

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.